Sonntag, 24. Juni 2012

Herní recenze - iPeePee




V letadle, u vašeho tchána doma i v zaplivaném baru, tam všude můžete močit se hrou iPeePee, simulátorem vylučování. Výlučně na iPhone či iPod.

Díky své příruční elektronické hračce iPod Touch poznávám originální aplikace a hry, které na PC prostě neexistují, a iPeePee je jednou z nich. Na obrazovce vidíte proud moči (nic dalšího z vás tam vidět není, kdybyste se ptali) a s tím, jak svůj iPod nakláníte do všech stran, svůj zlatopramen navigujete. Snažíte se samozřejmě trefit do mísy, za což jsou kladné body, nenasbírat záporné body za pokropení veškerého okolí a případně se snažíte pomočit různé bonusy, které se náhodně objevují na nejrůznějších poličkách a po chvíli opět mizí. Láhev piva vám dodá další palivo, zase vás ale rozhoupe, lékárnička vám znovu uklidní rozkolísané míření, pro body navíc můžete smočit i balíček peněz či biliárovou kouli (?), ale pokud se místo na ně trefíte na svůj mobilní telefon či tranzistorové rádio, body se vám strhnou.

Zní to velmi jednoduše, ovšem je na mistrném úsudku každého močipána, zda investuje svůj vyměřený čas a vydá se mimo misku pro pár bodů navíc nebo pro lahvinku piva a zda stihne na bonusy zacílit, než se mu opět ztratí. Protože škoda kapky, která padne vedle. Opačnou strategií je pominout bonusy a snažit se nakupit co nejvíce prémií "All inside," ovšem statika je vratká věc a udržet pevně zamířeno by ke konci kola nedokázal ani elitní sniper Vasilij Zajcev.

iPeePee je velmi zábavná oddechová hra, která nám navíc nenásilně vštěpuje morálně cenné lekce o tom, že se nevyplácí močit vedle mísy a že člověk nemůže v životě pomočit všechno, co by chtěl. Dobrou moč.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen